Slotenservice

Bij buitensluiting, slot-en sleutelproblemen in de regio’s Rijnmond en Haaglanden zijn we bereikbaar onder nummer  06-10611882.

Bel ons om een afspraak te maken voor informatie over het plaatsen van sloten of om een afspraak te maken om te controleren of uw huis veilig genoeg is en misschien nog wel belangrijker om te kijken hoe u uw huis nog beter kunt beveiligen.

In de vakantie is het extra belangrijk om uw huis goed beveiligd te hebben. Op vele manieren proberen inbrekers te achterhalen wanneer u op vakantie gaat. Tegenwoordig maken inbrekers ook veel gebruik van het internet. Het is een veilig gevoel als u uw huis goed beveiligd achterlaat.

“Inbreker kiest doelwit via Twitter en Facebook”
05-10-2011 11:43 | Redactie digitale media |RD.nl

Beveiligingsexpert Jonathan Lim zei tegenover Sky News dat inbrekers simpelweg analyseren wat er op sociale netwerken gebeurt. „Ze checken de statusupdates van mensen. Sommige twitteraars melden „Ik ben op vakantie en het is hier geweldig!” Als een inbreker weet waar je woont, is zo’n tweet een open uitnodiging.””   RD.nl 2011 (artikel link)

” Inbrekers ”
28-06-2012, 10:21 | Reiskrant, Telegraaf | Telegraaf.nl

Door alle getwitter en facebook weet tegenwoordig iedereen bijna álles van anderen. Inbrekers lezen mee, dus toeter je vakantie via die sociale kletsmedia liever niet van de daken, want dat is vragen om kraken.” Telegraaf.nl 2012 (artikel link)

“cocktailprikker nieuw inbrekerstrucje in Utrecht?”
17-07-2015 | www.ad.nl

Ook worden nog steeds oude methodes gebruikt, of oude methodes in een nieuw jasje: cocktailprikkers in uw slot, de methode is vergelijkbaar met plakbandjes tussen de deur en het kozijn, takjes etc. die de inbreker kunnen vertellen of er gebruik is gemaakt van de betreffende deur. Als u op vakantie gaat is het dus niet alleen goed voor de plantjes die binnen staan, als kennissen of buren die water geven, maar voorkomt dat ook dat inbrekers makkelijk kunnen zien dat u op vakantie bent.

Artikel Ad.nl (link)

Voor overige tips om uw huis zo veilig mogelijk achter te laten tijdens uw vakantie kunt u hier kijken: https://www.ed-en-willem.nl/webwinkel/informatie

 

“Aantal inbraken fors gestegen”
17-03-2013 | Binnenland, NOS | www.nos.nl

Het aantal inbraken is het afgelopen jaar fors gestegen. Het ministerie van Justitie komt pas deze week met cijfers over 2012, maar bronnen bij de politie bevestigen dat er sprake is van een landelijke trend.

De inbraakcijfers van de regio Rotterdam zijn al in handen van de NOS. Sinds 2009 stijgt daar het aantal inbraken, van 7502 in dat jaar tot 9099 vorig jaar. Vooral de laatste maanden van het afgelopen jaar is een behoorlijke toename te zien. In december werd er in de regio Rotterdam ruim 1100 keer ingebroken. Dat is 36 keer per dag.
NOS.nl 2013 (artikel link)

 © 2021 Ed en Willem BV | Alle rechten voorbehouden
Realisatie website: 3XL Internet